Om Australia-week.com

Har du akkurat stiftet familie? Da kan du få gode tips ved å lese artikler på denne nettsiden. Jeg er en kvinne i 30-årene som har tre barn. Jeg oppdaget tidlig at det er mange som ikke får en god nok innføring i familieøkonomi. Når man får barn så blir man gjerne kastet inn i det uten nærmere informasjon. Jeg har selv økonomiutdannelse, og er derfor svært opptatt av dette temaet.

Formålet med denne nettsiden er å løfte familieøkonomi opp på dagsorden. Som mor og økonom vet jeg hva som skal til for å lykkes på dette feltet. Nå er tiden kommet for å hjelpe mennesker som er usikre på privatøkonomiske spørsmål. Dette vil jeg gjøre gjennom å skrive opplysende artikler om sparing, lån og forbruk. Det er utrolig mange ting som spiller inn på hvordan økonomien utvikler seg. De små tingene er ofte av mye større betydning enn man skulle tro. Har du lyst å gjøre noe med din økonomiske hverdag? Da bør du lese mine tips!